Bijeenkomst huren in Werkendam

WERKENDAM – De Huurdersbelangenvereniging Land van Heusden en Altena houdt op woensdag 24 oktober een bijeenkomst in de Ontmoeting over ‘huren in Werkendam’.

Tijdens deze bijeenkomst worden de nieuwbouwplannen van Woonservice Meander aan de Burcht toegelicht. Maar naast deze toelichting wil de HBV graag in gesprek met bewoners over huren in Werkendam. Naast de bouwplannen van Woonservice Meander werkt ook de Werkendamse Projectontwikkelingsmaatschappij aan de bouw van woningen aan de Werkensedijk. Een deel daarvan zijn huurwoningen. De plannen zijn echter nog in de verkennende fase, zodat niet bekend is wanneer deze worden opgeleverd. In de Werkense polder zijn deze zomer vijftien particuliere huurwoningen opgeleverd door MVGM, een grote vastgoedmaatschappij met meer dan 60.000 woningen in heel Nederland.

De bijeenkomst is voor iedereen toegankelijk, ook voor niet leden van de Huurdersbelangenvereniging Land van Heusden en Altena. De bijeenkomst begint om 19.30 uur.