1000 en 1 nachtmerries in Drongelen

DRONGELEN – Er is een liedje van Marco Borsato met de titel “dromen zijn bedrog”. Deze titel heeft echter totaal geen betrekking op het thema van het alweer 10e Griezelweekend in Drongelen, daar is namelijk niets bedrog.

Vanaf het moment dat de deelnemers het dorpshuis willen verlaten en naar buiten willen gaan, lopen zij een droomwereld in die zal worden beïnvloed door De Dromen Weefster.Gaan de kinderen een leuke droom tegemoet van sprookjes en leuke belevenissen, of wordt het een nachtmerrie? Vrijdag 26 oktober is voor de kleinste tot 10 jaar. Voor aanvang van de lampionnenoptocht wordt een verhaal verteld. De start is om 18.30 uur in dorpshuis De Oude School in Drongelen.

Zaterdagavond 27 oktober wordt de Griezeltocht georganiseerd. De deelnemers aan deze griezeltocht staan weer mooie, maar ook enge attracties te wachten. De griezeltocht begint om 19.00 uur voor de kinderen van 8 tot 12 jaar. Vanaf 19.40 uur worden de kinderen vanaf 12 jaar het veld in gestuurd. Opgeven voor zowel de Lampionnenoptocht als de Griezeltocht kan bij Anja Nieuwkoop (email heanty@live.nl ).