Genomineerde ondernemers BizAwards Altena 2018 bekend

ALTENA – Stichting B2B-Platform Ondernemend Altena® organiseert dit jaar voor de tweede keer de algemene ondernemersverkiezingen in het Land van Heusden en Altena.

De nominaties zijn gedaan en de jury van BizAwards Altena 2018 maakte van de longlist de eerste selectie ondernemers bekend voor de categorie Starter van het Jaar en Ondernemer van het Jaar. De vijfkoppige jury boog zich inmiddels over de vele tientallen opgaven. De leden maakten een short list en kwamen zo tot een nominatie van totaal acht kandidaten.

De jury achter de ondernemersverkiezing bestaat uit vier ondernemers en een wethouder. De genomineerde kanshebbers gaan samen de competitie aan voor de titel Starter van het Jaar of Ondernemer van het Jaar. Zij toetsen op basis van de diverse criteria alle kandidaten. Op 22 november a.s. worden de twee winnaars bekendgemaakt tijdens een speciale feestavond op Fort Altena.

Wilt u meer weten over BizAwards Altena? Alle informatie vindt u op BizAwardsAltena.nl.