Ruim 600 werkzoekenden bezochten Banenbeurs XL

REGIO – Tijdens de Match van West-Brabant op donderdag 20 september, organiseerde WerkLink in de regio Dongemond een Banenbeurs XL.

Net als voorgaande Banenbeurzen, was het ook dit keer weer een groot succes! Ruim 600 werkzoekenden zochten in de bijna 250 vacatures naar de juiste match. Het belangrijkste van deze dag is dat er veel werkzoekenden met een baan naar huis gaan. In veel gevallen lukt dat ook omdat de werkgevers die aanwezig zijn, net als Werklink, geloven in ieders talenten en mogelijkheden.

Mensen die al langer op zoek zijn naar een nieuwe baan, komen minder snel bij werkgevers in beeld en daar is deze Banenbeurs juist voor bedoeld. Op een laagdrempelige manier een eerste indruk opdoen, voor zowel werkzoekende als werkgever. Tijdens de Match van West-Brabant bundelden alle regio’s van het WerkgeversServicepunt West-Brabant hun krachten. Dit pakte goed uit, samen met ruim 150 werkgevers en bijna 900 werkzoekenden, kan deze dag bestempeld worden als een regionaal succes.