Drie zorglocaties starten bijzonder project met dromenvangers

REGIO – Ouderen in het zonnetje zetten en hun dromen uit laten komen. Dat is het doel van Rotaryclub Woudrichem, Stichting Vrienden Stromenland en zorgorganisatie De Riethorst Stromenland.

Afgelopen week zijn daarom speciale dromenvangers onthuld op de zorglocaties Altenahove en Antonia in Almkerk en De Lemmenskamp in Woudrichem. De organisaties roepen alle ouderen binnen de drie zorglocaties op hun droom of wens in te dienen. De droomvangers zijn een initiatief van de Rotaryclub Woudrichem en de Stichting Vrienden Stromenland. Reinier van Elderen van de Rotaryclub Woudrichem vertelt dat het jaar 2018 in het teken staat van contact maken met ouderen. Om die reden klopte de Rotaryclub eerder dit jaar aan bij De Riethorst Stromenland.

Rotaryclub Woudrichem wil in samenwerking met De Riethorst Stromenland en Stichting Vrienden Stromenland in het najaar een speciale wensendag organiseren en zoveel mogelijk wensen op een dag uit laten komen.