Jaarmarkt in Giessen weer druk bezocht

GIESSEN – De jaarmarkt in Giessen werd afgelopen weekend tijdens de 52ste editie weer druk bezocht.

Het bestuur had, naast de braderie met 120 kramen, een gevarieerd programma dat van donderdag tot en met zaterdag voor jong en oud wat wils bood. Het mooie weer deed goed mee. De opening, die verzorgd werd door Freestyletalent uit België, trok al veel publiek. Door de drukte konden helaas niet alle aanwezigen de uitvoering goed zien. Bestuurslid Arie Kant geeft aan dat het volgend jaar anders aangepakt zal worden om dit te voorkomen. Aan de ‘Ronde van Giessen’ deden flink wat hardlopers mee.

De braderie op vrijdag en zaterdag had weer veel gevarieerde stands waardoor er voor eenieder wat te koop was. Het bestuur van Stichting Jaarmarkt Giessen kijkt terug op een zeer geslaagde jaarmarkt.