Dol-fijne flessenpost actie voor Niels

SLEEUWIJK – Op de 20ste verjaardag van Niels van der Giessen afgelopen zondag in Sleeuwijk ging de ‘Dol-fijne flessenpost’ actie officieel van start. Niels lijdt aan het PittHopkins syndroom.

De planning is om in de zomer van 2020 af te reizen naar Curaçao om een therapie te gaan volgen bij het Curacao Dolphin Therapy and Research Center. Dolfijntherapie is een wetenschappelijk onderbouwde vorm van geïntegreerde therapie. Afhankelijk van de problematiek wordt er een programma ‘op maat’ gemaakt. Bij kinderen/volwassenen, zoals Niels, kan er door interactief contact met de dolfijnen tussen oefeningen door grote winst behaald worden op gebied van concentratie en sensorische integratie. Verder zal er ingezet gaan worden op het aan kunnen geven van ja/nee.

De uitdaging is nu om voldoende geld bij elkaar brengen om de dolfijntherapie voor Niels mogelijk te maken. Daarvoor wordt actie gevoerd, via de Facebook pagina: ‘dolfijntherapie voor Niels’ en de website: www.dolfijntherapieniels.jouwweb.nl.