Radio A-FM en Altena TV en de gemeenteraadsverkiezingen

ALTENA – Radio A-FM gaat vanaf woensdag 5 september volop aandacht besteden aan de gemeenteraadsverkiezingen voor de gemeente Altena.

Tot aan de gemeenteraadsverkiezingen van woensdag 21 november zal het radioprogramma ‘Altena Alternatief’ van Piet Hartman op woensdagavond van 20.00 tot 22.00 volop in het teken staan van de verkiezingen. Iedere week zullen een aantal personen op de kieslijst van een politieke partij te gast zijn in het programma. Het radioprogramma zal live worden uitgezonden vanuit het clubhuis van Golfpark Almkreek in Almkerk. Geïnteresseerden zijn welkom en kunnen de uitzending live bijwonen.

Radio A-FM en Altena TV zullen verder de komende periode tot aan de gemeenteraadsverkiezingen uitgebreid aandacht besteden aan de verkiezingen en alle partijen. Dit gebeurt onder andere met een debatavond op 7 november, een politiek café op dinsdagsavond 20 november en live verslag van de verkiezingsdag en uitslagenavond.