Nieuw ruilpunt voor kinderkleding in Woudrichem

WOUDRICHEM – Vanaf 12 september start KrijgdeKleertjes een nieuw ruilpunt in De Werf in Woudrichem. Iedere tweede woensdag van de maand kunnen ouders hier van 9.00 tot 11.00 uur terecht om kinderkleding te ruilen.

De ruilochtend vindt plaats tijdens het Kind en Koffie-Café, de nieuwe naam voor de Buitengewone Babyborrel, van Kinderopvang BuitenGewoon. Ouders zijn hier van harte welkom met hun kinderen om koffie en thee te drinken en met andere ouders kennis te maken. Statushouders van Vluchtelingenwerk komen helpen met kleding uitzoeken en natuurlijk ook om samen met hun kinderen te integreren met andere ouders tijdens deze koffie-ochtenden. Bibliotheek Cultuurpunt Altena is natuurlijk ook aanwezig met boekstart en de bibliotheek is open.

De ruilpunten zijn een initiatief van ruilsite KrijgdeKleertjes.nl. Dit is de website om als ouders onderling kinderspullen te ruilen. Duurzaam, handig en goedkoop de kinderen in het nieuw steken en je eigen kasten opgeruimd houden, dat is de gedachte achter de site. KrijgdeKleertjes.nl bestaat sinds eind 2012.