Nieuwe Training Taal voor het Leven!

ALTENA – Nog net voor de zomervakantie hebben 8 vrijwilligers de training Taal voor het Leven voltooid! Wij willen hen van harte feliciteren met het behalen van het certificaat en we wensen hen veel succes bij het begeleiden van deelnemer bij taalvaardigheden of digitale vaardigheden.

De Bibliotheek CultuurPuntAltena heeft een programma ontwikkeld om de basisvaardigheden op het gebied van taal, rekenen en digitalisering te verbeteren. Het programma wordt aangeboden aan inwoners van Altena die op dit gebied de nodige hulp kunnen gebruiken. De trainingen worden gegeven door vrijwilligers die de training Taal voor het Leven hebben voltooid.

Naast de trainingen Taal voor het Leven, hebben we binnen DigiTaalhuis Altena nog een aantal mooie functies voor enthousiaste vrijwilligers uit Altena met een voorliefde voor taal en digitalisering. Ben je benieuwd hoe jij mensen uit jouw omgeving taalvaardiger kunt maken? Neem dan contact met ons op via digitaalhuis@bibliotheekaltena.nl. Je mag ook bellen met Merel van de Keer op 06-18027927.