52e Giessense jaarmarkt weer vol verrassingen!

GIESSEN – De Giessense Mèrt; het is al jarenlang een bekend evenement in de omgeving. Ook dit jaar heeft Stichting Jaarmarkt Giessen weer een veelzijdig programma samengesteld dat vertier biedt voor jong én oud.

Van donderdag 13 tot en met zaterdag 15 september worden er tijdens de jaarmarkt diverse activiteiten georganiseerd. Nieuw dit jaar zijn de spectaculaire interactieve shows en clinics op zaterdagmiddag. De officiële opening op donderdag 13 september om 19.00 uur wordt spectaculair door de bijzondere acts van Freestyletalent uit België. Vóór en na de opening worden jongeren en volwassenen uitgedaagd om de records uit de boeken te lopen tijdens de ‘Ronde van Giessen’. Vanaf 20.00 uur is de kermis geopend en om 20.30 uur start de gezellige feestavond.

Stichting Jaarmarkt Giessen verwacht met het veelzijdige programma jong en oud te kunnen vermaken tijdens de 52e Giessense jaarmarkt. Het volledige programma is te vinden op www.jaarmarkt-giessen.nl.