Subsidie Muziekwijzer Altena in gemeente Woudrichem weer beschikbaar!

ALTENA – Vanaf het nieuwe schooljaar kunnen kinderen uit gemeente Woudrichem weer gebruik maken van de subsidie Muziekwijzer Altena. Vind jouw kind het leuk om in zijn of haar vrije tijd kennis te maken met muziek? Dan is Muziekwijzer Altena een mooi ‘instrument’!

Muziekwijzer Altena is het programma van gemeente Woudrichem om muziek(les) te stimuleren. Het programma bestaat uit de onderdelen binnenschoolse muziekeducatie, muzieklessen in de vrije tijd en netwerkoverschrijdend samenspel. De Bibliotheek CultuurPuntAltena geeft uitvoering aan dat programma. Voor kinderen tussen de 3 en 9 jaar oud is er de cursus Algemene Muzikale Vorming. In 10 lessen van 45 minuten mag je allemaal verschillende instrumenten uitproberen en maak je samen muziek. Voor deze lessen is een tegemoetkoming van € 50 mogelijk.

Kinderen in de leeftijd tot 19 jaar en woonachtig in de gemeente Woudrichem kunnen een aanvraag doen voor deze mooie subsidie. Kijk voor een overzicht van alle voorwaarden, de mogelijkheden en het aanvraagformulier op www.cultuuraltena.nl/muziekwijzeraltena.nl.