Automobilist rijdt tegen afzetting van Rijkswaterstaat

GORINCHEM – Op de A27 ter hoogte van Gorinchem is zaterdagochtend even voor 6.00 uur een automobilist tegen een afzetting van Rijkswaterstaat gereden.

Deze stond daar omdat de A27 ter hoogte van Gorinchem is afgezet in verband met werkzaamheden aan de A27. Volgens de politie had de man niet gedronken. Hij bleek echter niet in het bezit van een geldig rijbewijs. Men onderzoekt wat er precies is gebeurd en maakt proces-verbaal op tegen de bestuurder.

Bij aankomst van de hulpdiensten bleek dat alle gezinsleden goed aanspreekbaar waren. Ze werden ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. De A27 tussen de knooppunten Gorinchem en Hooipolder is tot en met maandagochtend 5.00 uur afgesloten in verband met werkzaamheden aan de A27 in zuidelijke richting.