Goed open water weekend Lars de Kooter

HEERJANSDAM/WERKENDAM – Het afgelopen weekend werd in Heerjansdam een open water wedstrijd georganiseerd.

Namens de Biesboschzwemmers kwam Lars de Kooter op twee wedstrijd onderdelen aan de start. Lars startte op de eerste dag op de 500 schoolslag en hij deed dit voor de eerste keer. In een goede race wist Lars als vierde te eindigen van de acht jongens. Een dag later kwam Lars aan de start van de 500 meter vrije slag. Deze keer kon hij de snelste jongens niet volgen en moest hij genoegen nemen met een plaats in de achterhoede.

Over enkele weken zal Lars mogelijk weer in Heerjansdam zwemmen, omdat dan de eigenlijke wedstrijd daar georganiseerd wordt. Misschien dat Amy de Kooter dan ook aan de start verschijnt. Haar deelname aan de prestatietocht dit weekend doet haar naar meer smaken.