Wilt u het team van maaltijdbezorgers komen versterken?

WOUDRICHEM – De maaltijdservice is er op gericht om tussen de middag een warme maaltijd bij de klant te bezorgen. Vooral het contact met de klant is belangrijk. De klanten zijn mensen die niet meer zelfstandig kunnen koken of het eten niet kunnen opwarmen. Zij wonen nog wel zelfstandig, al dan niet met wat hulp.

Voor sommige klanten is het elke dag een hoogtepunt wanneer de vrijwilliger op de stoep staat; even kletsen en contact hebben. De vrijwillige maaltijdchauffeurs hebben een belangrijke signaleringsfunctie. De vrijwillige maaltijdchauffeurs helpen elkaar om elke dag iemand klaar te hebben staan. Zij bezorgen warme maaltijden vanuit de keuken van de Lemmenskamp in Woudrichem.

Iedereen mag zich aanmelden voor het bezorgen van warme maaltijden. En komt het een keertje niet goed uit? Er is altijd wel iets te regelen en te ruilen met een collega vrijwilliger. Bent u minimaal één keer per week, rond het middaguur, beschikbaar en in het bezit van een rijbewijs en auto? Dan kan men uw hulp goed gebruiken. Mocht u interesse hebben, dan mag u altijd even informeren bij Anne-Marie van der Vliet van Trema Welzijn via 0183 408444.