52e Giessense jaarmarkt weer vol verrassingen

GIESSEN – De Giessense Mèrt; het is al jarenlang een bekend evenement in de omgeving. Ook dit jaar heeft Stichting Jaarmarkt Giessen weer een veelzijdig programma samengesteld dat vertier biedt voor jong en oud.

Van donderdag 13 tot en met zaterdag 15 september worden er tijdens de jaarmarkt diverse activiteiten georganiseerd. De officiële opening is op donderdag 13 september om 19.00 uur. Voor en na de opening worden jongeren en volwassenen uitgedaagd tijdens de Ronde van Giessen. Vanaf 20.00 uur is de kermis geopend en om 20.30 uur start de gezellige feestavond.

Ook vrijdag 14 september zijn er volop gevarieerde activiteiten. Vanaf 10.00 uur stallen de kooplieden hun waren uit op de maar liefst 140 kramen tellende warenmarkt. Vrijdagavond wordt er vanaf 18.00 uur tijdens de wielerronde door diverse klassen weer een mooi parcours door Giessen gefietst. Op zaterdagochtend 15 september zijn tweedehands spullen te koop aangeboden tijdens de rommelmarkt met oude ambachten. Kijk voor alle informatie ook op www.jaarmarkt-giessen.nl.