Nieuwe bestemming voor hoeve Kraaiveld

SLEEUWIJK – Vanaf augustus 2018 heeft hoeve Kraaiveld in Sleeuwijk een nieuwe huurder: ’s Heeren Loo, een landelijke aanbieder van zorg voor mensen met een (verstandelijke) beperking gaat de boerderij in gebruik nemen.

Het bijzondere woonhuis gaat ingezet worden als gezinshuis. Een gezinshuis biedt een thuis voor kinderen met een verstandelijke beperking en/of die moeilijk verstaanbaar gedrag en/of autisme hebben. In het gezinshuis op hoeve Kraaiveld is er plek voor een echtpaar of koppel en vier kinderen. In het boerderijdeel biedt ’s Heeren Loo woonruimte aan 15 (jong) volwassenen met een licht verstandelijke beperking. Bewoners uit de omgeving met een zorgvraag die aansluit op ons aanbod en onze deskundigheid kunnen ook gebruik maken van bovengenoemde vorm van dagbesteding.

Een zorgorganisatie kan niet zonder goede medewerkers en toegewijde vrijwilligers. Op de website www.werkenbijsheerenloo.nl staan ook voor deze locatie nog vacatures open. Op 5 en 6 oktober organiseert ’s Heeren Loo een open dag.