Burgemeester Reinie Melissant verhuist in augustus naar Gorinchem

GORINCHEM – Burgemeester Reinie Melissant heeft met de aankoop van de pastorie aan de Merwededijk een geschikte woning in Gorinchem gevonden. Zij verhuist in augustus naar Gorinchem.

Ze kijkt ernaar uit om hier tijdens de zomervakantie haar intrek te nemen zodat niet alleen zij, maar ook haar gezin een plek krijgt in onze gemeente. De eigendomsoverdracht van de pastorie heeft op 13 juli 2018 plaatsgevonden.

De Protestants Gemeente Gorinchem (PGG) is blij dat de pastorie een goede nieuwe bestemming krijgt. Omdat de pastorie voor de PGG geen actieve functie meer had, had ze besloten de pastorie te verkopen.

Burgemeester Reinie Melissant: “We zijn ontzettend blij dat we de pastorie kunnen aankopen. We hebben er veel zin in om er een mooie plek van te maken waarbij het behoud van de historische waarde een belangrijke rol speelt. Mijn gezin en ik kijken er ontzettend naar uit om eindelijk in Gorinchem te komen wonen!”