Pim Bouman gekozen als lijsttrekker VVD Altena

ALTENA – In de Algemene ledenvergadering op donderdag 12 juli 2018 is Pim Bouman gekozen tot lijsttrekker van VVD Altena voor de aanstaande gemeenteraads-verkiezingen op 21 november. Pim Bouman is op dit moment wethouder in de gemeente Aalburg en woont in Genderen.

Inge Schuller uit Woudrichem, eerder beoogd lijsttrekker, wordt op plaats 20 onze lijstduwer. Inge Schuller heeft om persoonlijke redenen hiervoor gekozen.

Pim Bouman heeft met een enthousiast team zin om de VVD-kar in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen te gaan trekken. Zaterdag 14 juli a.s. is de VVD op de Braderie in Sleeuwijk te vinden om naar de wensen van de mensen te luisteren. Van 10.00 tot 16.00 uur in het winkelcentrum de Nieuwe Es. Daar is ook Mark Rutte.

VVD Altena heeft ook zijn verkiezingsprogramma 2019-2022 vastgesteld. U kunt dit lezen op www.altena.vvd.nl.