Prijzen voor Biesboschzwemmers op vele terreinen

REGIO – Het afgelopen weekend zijn er op drie plaatsen Biesboschzwemmers actief geweest. In Vianen kwamen Lars de Kooter, Ingmar Visser en Wouter van der Stelt aan de start van een open water wedstrijd.

In Eindhoven zwommen Annette Wijnja, Nico Swart, Romée van Rossen en Margonda Versluis een wedstrijd in het 50 meter bad en Paul Wijnja, Harry Cornet, Arjon de Bok en Erik Huisman kwamen aan de start van een crosstriathlon in Gasselte. Er werden veel prijzen gewonnen en persoonlijke records verbroken.

De komende weken zal er aan diverse open water wedstrijden en triathlons deelgenomen gaan worden en de eerste zwemwedstrijd is de Europese Masters Kampioenschappen in Slovenië. Op zaterdag 8 september organiseren de Biesboschzwemmers voor de zesde keer de Biesbosch Open Water Race ter hoogte van de Kooikamp/Vijcie.