4e editie Biesbosch Challenge op 8 en 9 september

REGIO – Alle sportievelingen kunnen zich gaan verheugen op de 4e editie van de Biesbosch Challenge. Dit evenement zal gehouden worden op 8 en 9 september. Dit jaar ontdek je een nieuw stuk van de Brabantse Biesbosch en het natuurgebied tussen Hank, Werkendam en Woudrichem.

Tijdens de races moeten teams van 2 personen non stop een traject op eigen kracht afleggen, waar men onderweg natuurlijke en opgebouwde hindernissen tegenkomt. Onderdelen in het parcours zijn: lopen, fietsen, steppen en kanoën. Ook dit jaar starten en finishen we vanuit recreatiepark “de Kurenpolder” in Hank.

Sporten is gezond en dit wil men ook als Team Biesbosch Challenge extra promoten. Daarom organiseert men naast de challenge op 9 september 2018 ook een ouder en kind challenge op zaterdag 8 september. Kinderen tussen de 8 en 15 kunnen deelnemen, samen met een ouder. De challenge duurt zo’n 2 tot 4 uur.

Wil je meer informatie en op de hoogte blijven? Kijk dan op de website www.biesboschchallenge.nl of op de Facebook pagina via www.facebook.com/biesboschchallenge.