Het is zomer! Tips voor de vakantieperiode

ALTENA – De zomervakantie is begonnen. Met de vakantieplannen op tafel is deze periode van het jaar weer het moment voor iedereen om te genieten van vakantie. Om niet voor verrassingen komen te staan, hebben wij een aantal handige tips voor u.

Als u met vakantie gaat, onthoud dan dat inbrekers niet met vakantie gaan. Op de website van het politiekeurmerk Veilig Wonen vindt u een aantal tips om veilig op vakantie te gaan. Maak bijvoorbeeld gebruik van de Burenkaart. De politiewebsite www.politie.nl geeft tips over het voorkomen van woninginbraak en filmpjes over manieren van inbreken en wat u daartegen kunt doen.

Als u deze zomer gebruik wilt maken van de gemeentelijke diensten in Altena, dan dient u rekening te houden met gewijzigde openingstijden en beperkte beschikbaarheid. Wilt u een afspraak maken op het gemeentehuis, voorzieningen gebruiken als de milieustraat, Loket Altena en het Centrum voor Jeugd en Gezin? Bezoek dan de website van uw gemeente om de meest actuele informatie te bekijken.

Wij wensen u een hele fijne zomer!