Burgemeester Naterop sluit woning in Veen

VEEN – Burgemeester Naterop van de gemeente Aalburg heeft besloten om een woning aan de Hubertus Schreudershof in Veen per direct te sluiten. Op 29 juni kwam de politie bij deze woning in actie. Bij het doorzoeken ervan werd een grote hoeveelheid aan harddrugs en verboden wapentuig gevonden.

In de woning werden onder andere 4 kilo amfetamine, ruim 150 gram cocaïne en zo’n 250 pillen aangetroffen. Naast de verdovende middelen trof de politie in de woning ook wapentuig aan. De gedwongen sluiting duurt drie maanden: van 2 juli tot 2 oktober 2018.

Het is belangrijk dat burgers blijven melden als ze een vermoeden hebben van de handel in drugs en/of daarvan overlast ervaren. Die overlast kan bijvoorbeeld bestaan uit drugshandel op straat of vanuit een woning, of de productie van hard- en/of softdrugs. Mede door deze meldingen weten politie en gemeente beter op welke plekken en tegen wie er actie nodig is. De overheid kan op die manier snel en daadkrachtig ingrijpen. Bel met de politie (0900-8844) als u vermoedt dat er in uw buurt wordt gehandeld in drugs. U kunt ook een melding doen bij Misdaad Anoniem (0800-7000).