Werkbezoek CDA Altena aan Oerlemans Plastics en L.T.V. Almkerk

ALTENA – Op donderdag 28 juni heeft CDA Altena een werkbezoek gebracht aan het bedrijf Oerlemans Plastics te Genderen/Giessen en tennisvereniging L.T.V. Almkerk.

Het werkbezoek startte in Genderen, bij het bedrijf Oerlemans Plastics, waar men een presentatie kreeg van Algemeen Directeur Johan Kranenbroek. Tijdens deze presentatie werd er o.a. gesproken over het negatieve imago van plastic verpakkingen, maar ook over de stelling: ‘Er is geen plastic probleem, maar een gedragsprobleem!’ Na het bezoek in Genderen, werd de locatie in Giessen bezocht.

Het werkbezoek werd afgesloten met een bezoek aan tennisvereniging L.T.V. in Almkerk. Er is met het bestuur onder andere gesproken over de verplaatsing van de tennis vanwege de bouw van de brede school in Almkerk op deze locatie. Het CDA heeft deze avond heel even sfeer mogen proeven van een actieve, enthousiaste vereniging die draaiende wordt gehouden door vele vrijwilligers.