Openluchtconcert in Drongelen

DRONGELEN – Muziekvereniging Excelsior en dorpshuis De Oude School in Drongelen hebben de handen in één geslagen. Aangezien het dorpshuis in Drongelen veel met muziek bezig is, denk daarbij bijvoorbeeld aan de bandavond, is dit een logisch gevolg.

Traditiegetrouw sluit de muziekvereniging het seizoen af met een tweetal openluchtconcerten. Eén van deze concerten zal dit jaar voor de eerste keer worden uitgevoerd op het terras van het dorpshuis De Oude School. Het optreden in Drongelen is op maandag 2 juli en zal om 19.30 uur beginnen. Het concert duurt ongeveer 1.5 uur en eindigt dus rond 21.00 uur. Het concert wordt verzorgd door de fanfare, de slagwerkgroep en de dweilband “de ertepikkers”. Alleen al door de verschillende groepen die zullen optreden, is het programma afwisselend en veelzijdig. Zo zullen er bijvoorbeeld ook nummers gespeeld worden van Joe Cocker en Gloria Estefan.

De weersverwachtingen voor maandag 2 juli zijn gunstig. Ideaal dus om buiten van een concert te genieten. De kan onder het genot van een drankje, want de bar zal deze avond open zijn.