Altena genomineerden voor Gouden Venus van Milo

ALTENA – Zeventien Brabanders zijn genomineerd voor de Gouden Venus van Milo. Dat blijkt uit de lijst van genomineerden die eerder deze week bekend is gemaakt. De Gouden Venus van Milo is de onderscheiding voor de meest inspirerende Nederlander met een beperking.

De winnaar ontvangt 10.000 euro om te besteden aan een goed doel. Marilo Kornmann uit Sleeuwijk en Autje van der Lee uit Werkendam zijn de genomineerden uit Altena. Marilou is geboren met Spina Bifida (open rug) en wil mensen met een beperking inspireren door te laten zien toch lekker te kunnen sporten. Autje verloor onder andere al vroeg haar kniebanden en kampt met de gevolgen van een auto ongeluk. Zij wil graag mensen met enthousiasme en passie inspireren om niet bij de pakken neer te gaan zitten.

Via goudenvenusvanmilo.nl is per persoon terug te lezen waarom hij of zij genomineerd is en kan er op hen worden gestemd.