AltenaLokaal maakt Top 15 bekend van de kieslijst

ALTENA – AltenaLokaal heeft vrijdag 22 juni 2018 in Babyloniënbroek de eerste 15 namen van de kieslijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 november 2018 bekendgemaakt. 

Onder aanvoering van Philip den Haan vormt een 15-koppig team van 5 vrouwen en 10 mannen de voorhoede van de lokale politieke partij AltenaLokaal. Onder het motto ‘Samen maken we er werk van’ wordt de komende jaren de basis gelegd voor een toekomstbestendige en toekomstgerichte nieuwe gemeente Altena. Nieuw, sneller, beter, veiliger, duurzaam waar het kan en moet, informatiegestuurd en voor iedere kern.

Bekende namen als Ad Bakkers, Henk Bouman, Martin van Dijk, Jan Dokman, Wim de Graaf, Peter Ribbers, met een lange staat van dienst binnen de gemeentelijke politiek, gaan de arena verlaten en hebben aangegeven de politiek vanaf 2019 op gepaste afstand te zullen gaan volgen. Bekijk de volledige lijst op onze website: www.altenatv.nl.