Meepraten over uw leefomgeving in Altena?

ALTENA – Aalburg, Werkendam en Woudrichem stellen een Omgevingsvisie op voor de nieuwe gemeente Altena. Daarin komt te staan hoe men om willen gaan met de fysieke leefomgeving in Altena.

Dat is natuurlijk van belang voor alle inwoners, ondernemers en organisaties. Daarom vragen de drie gemeenten aan iedereen om mee te denken en ideeën en oplossingen voor eventuele knelpunten aan te dragen. Zo is er op donderdag 24 mei in Fort Altena een Gebiedsconferentie gehouden waaraan ruim 120 enthousiaste en betrokken inwoners, ondernemers en vertegenwoordigers van organisaties hebben deelgenomen.

Nu is het tijd voor de volgende stap: vanaf nu kunt u meepraten en ideeën aandragen via internet. Kijk op www.altena.onzeomgevingsvisie.nl. U vindt er peilingen, u kunt meedoen aan discussies en er komen nieuwtjes op te staan. Met de resultaten wordt verder gewerkt aan de Omgevingsvisie. Meedoen via www.altena.onzeomgevingsvisie.nl kan tot 10 juli 2018.