Zing Nederlands met me in Bibliotheek Gorinchem

GORINCHEM – In de maand april staan er weer een aantal leuke taalactiviteiten op de agenda van Bibliotheek Gorinchem.

Leer al zingend Nederlands tijdens de meezingavond Zing Nederlands met me in Bibliotheek Gorinchem. Een maandelijkse meezingavond waar onder begeleiding van een muzikant een uur lang Nederlandse liedjes wordt gezongen. Donna Bastiaans van het Meezingcafé zorgt voor de muzikale begeleiding. Het repertoire tijdens de avond is zeer gevarieerd: van André Hazes tot Kenny B.

Zing Nederlands met me is om Nederlands te leren. Een taal leren gaat zingend een stuk vlotter. En bovendien, een leuke manier om te ontspannen en nieuwe mensen te ontmoeten. De avond is niet alleen voor nieuwe Gorcummers. Ook geboren Nederlanders die zin hebben om een uurtje mee te zingen zijn van harte welkom. Kom dan iedere tweede donderdag van de maand (12 april) om 19.00 uur naar de bibliotheek. Toegang is gratis.