Roland van Vugt lijsttrekker voor CDA Altena

ALTENA – Statenlid Roland van Vugt (47 jaar) uit Andel is gekozen tot lijsttrekker van CDA Altena. Met Van Vugt als lijsttrekker kiest CDA Altena voor een politicus met ruime ervaring.

Sinds 2009 is Van Vugt Statenlid, voorheen was hij 12 jaar raadslid en fractievoorzitter in de gemeente Woudrichem. Van Vugt is kabinetschef/directeur stadspromotie bij de gemeente Tiel. Matthijs van Oosten (33 jaar) uit Sleeuwijk, huidig wethouder van de gemeente Werkendam staat op plaats twee. Renze Bergsma, momenteel wethouder van de gemeente Woudrichem heeft zich beschikbaar gesteld als lijstduwer. Arno Bouman (49 jaar) uit Genderen, fractievoorzitter van het CDA in de gemeente Aalburg, bezet plaats drie. Alle drie zijn voluit beschikbaar voor het CDA in de nieuwe gemeente Altena.

Al sinds de jaren negentig ijvert lijsttrekker Van Vugt voor het samengaan van de gemeenten in het Land van Heusden en Altena. Harm-Jan van der Beek, voorzitter van CDA Altena, is content met de lijsttrekker en de kandidaten op de lijst. Voor het nieuwe bestuur van de gemeente Altena heeft het CDA een sterke en gemotiveerde lijst van mensen. Die niet alleen zichtbaar zijn tijdens de verkiezingen, maar juist tussen de verkiezingen aanspreekbaar en alert zijn.