Opening Dock 60 Woudrichem

WOUDRICHEM – Vrijdag 16 maart vindt de officiële opening plaats van Dock 60 in Woudrichem. Het kerkelijk bureau is grondig verbouwd en zal dienst gaan doen als zendings- en deelwinkel.

‘Dock’ staat voor delen, ontmoeten, creatief en kado, waarmee alle activiteiten van de nieuwe winkel in het teken staan van het ondersteunen van het zendingsdoel van de Hervormde Kerk te Woudrichem. Daarnaast is de winkel vooral een plek van ontmoeten waar gezelligheid, gemoedelijkheid en gastvrijheid hoog in het vaandel staan. De officiële opening zal worden verricht door jong en oud om 16:00 en kenmerkt daarmee het maatschappelijke karakter van de winkel.

Gedreven door vrijwilligers zal de winkel aan de Kerkstraat 60 geopend zijn op donderdag en vrijdag van 09:30 – 17:00 en op zaterdag van 09:00 – 17:00. U bent van harte welkom om de opening bij te wonen.