Meidenavond aan boord van de Friendship

SLEEUWIJK – Vrijdag 16 maart is de allereerste meidenavond van dit jaar op de Friendship. We trappen rond 18:00 uur af met een heerlijke verzorgde High Tea.

Als je het nou heel leuk vindt om iets te maken, bakken of meenemen mag dat natuurlijk ook. Stuur wel even een berichtje naar Lisa zodat we hier rekening mee kunnen houden. Na de High Tea hebben we een gezellige kledingruil. Heb jij leuke kleding, schoenen of accessoires in de kast liggen waar je eigenlijk te weinig of niets meer mee doet maar vindt je wegdoen ook een beetje jammer? Neem ze dan mee naar de Friendship en misschien kom jij met leuke “nieuwe” kleding thuis!

De Friendship is een jongerencentrum gevestigd op een voormalig binnenvaartschip. Het schip ligt op het terrein van firma Dalm: Hoef 15 te Sleeuwijk (parkeren buiten het aan de Werkendamse kant van het terrein). Voor verdere vragen of informatie over het (jaar)programma kun je terecht bij Lisa (06-14393542). Mailen kan ook: lisakrins@tienerfriends.nl Meer informatie: www.facebook.com/tienerfriends of www.tienerfriends.nl