Hete live sensatie op X.G.P.-avond

NIEUWENDIJK – Op verzoek van veel trouwe XGP’ers komen vrijdag 23 maart, naar eigen zeggen, de hardste werkers van de Belgische blues- en rootsscene naar Xinix: Guy Verlinde & The Mighty Gators.

Guy Verlinde & The Mighty Gators zijn de Belgische blues ambassadeurs en staan garant voor ‘genuine foot stompin’ blues’. Recent is het album X gepresenteerd met daarop 10 songs die alleen nog maar live waren gespeeld en enkele nog niet eerder opgenomen nummers.

De band speelde al o.a. samen met John Fogerty, Steve Winwood, Joe Bonamassa en Dr. Feelgood. Ook trad de band op grote festivals op zoals Peer Blues, Kwadendamme Blues en Jazz Gouvy Blues Festival. Guy Verlinde & The Mighty Gators pakken steevast hun publiek in met strakke, eerlijke riffs & licks. Guy is niet enkel een zeer begenadigd muzikant, maar ook een allround entertainer. Met zijn Mighty Gators maakt het niet uit waar ze staan want elk optreden eindigt steevast in één groot feest. Meer informatie vind je op: www.xinix.nl en www.guyverlinde.com