ZVDO'74 GEEFT HEVIG VERZET

ANDEL/CUIJK – Zaterdag mochten de heren van ZVDO’74 op bezoek bij Merlet uit Cuijk. Ondanks de 4e plek die Merlet bezet, hadden de heren uit Andel wel voorgenomen om de punten mee naar huis te nemen.

De thuisploeg opende sterk en liet gelijk merken dat ze weinig ruimte zouden geven. Toch wist ZVDO als eerste het net te vinden en kwam op een 0-1 voorsprong. Het antwoord van Merlet kwam niet veel later en wist daarna nogmaals te scoren. Helaas werd de gelijkmaker afgekeurd kon Merlet de goed keepende Rob Vos nog 2 maal passeren wat de eindstand op 7-4 bracht. Ondanks het verlies, was het een mooie wedstrijd.

Zaterdag 3 maart staat een thuiswedstrijd op het programma tegen De Schelde uit Terneuzen. Deze wedstrijd start om 20:30 in AquaAltena. Iedereen is van harte welkom.