Oproep: Maak een gedicht over uw dorp

ALTENA – Op maandag 12 februari presenteerden burgemeester Fons Naterop en de wethouders Paula Jorritsma en John Bakker samen met verschillende verenigingen uit Altena vol trots de plannen die met elkaar zijn opgesteld op weg naar één Altena.

Het komende jaar worden er diverse activiteiten georganiseerd op het gebied van Bewegen, Cultuur en Muziek om de 21 kernen die Altena rijk is aan elkaar te verbinden. Een van de activiteiten die op het programma staat betreft het maken van 21 dorpsgedichten, een initiatief van Stichting Poëzie Land van Altena. Als inwoner van Altena wordt uw medewerking gevraagd om samen met een dorpsgenoot het ‘dorpsgedicht’ van uw dorp te maken. Doel is een blijvend gedicht per dorp, dat is gemaakt door twee inwoners uit het desbetreffende dorp.

Opzet is dat een jongere (25-) en oudere (26+) inwoner zich uiterlijk inschrijven op 17 maart 2018 om een gedicht te gaan maken welke vervolgens uiterlijk 1 mei ingeleverd dient te zijn. Voor meer informatie en/of inzenden neemt u contact op met de stichting Poëzie Land van Altena o.v.v. Poetry4OneAltena: a3hogenhorst@hotmail.com