Mee praten over lokale democratie

ALTENA – In samenwerking met de provincie gaan de gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem in beeld brengen op welke manier de nieuwe gemeente Altena invulling zou kunnen gaan geven aan het begrip lokale democratie.

De bedoeling van het project is om in kaart te brengen hoe de samenwerking tussen de gemeentes en de inwoners nu officieel geregeld is en hoe dit in de dagelijkse praktijk werkt. Daarnaast wil men een zo compleet mogelijk beeld krijgen van recente, huidige en toekomstige vormen van samenwerking.

De onderzoeker wil graag voor dit project met de samenleving in gesprek gaan. Daarom nodigt hij iedereen uit die een bijdrage wil leveren aan het vorm geven van de lokale democratie om aanwezig te zijn op één van de door hem georganiseerde bijeenkomsten. Kunt u niet aanwezig zijn maar wilt u wel met hem in gesprek gaan, laat dat dan weten via stefdevreede@gmail.com.

De bijeenkomsten vinden plaats op:
– Woensdag 7 maart in de Bolderik te Sleeuwijk (Nanningh Keyserstraat 2), 20.00 – 22.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur
– Donderdag 8 maart in de Dussenaar in Dussen (Wilhelminaplantsoen 1), 20.00 – 22.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur