Koffie met… Het Taalhuis

GORINCHEM – Op 1 maart vindt er in Bibliotheek Gorinchem weer een koffie met… een bijzondere gast plaats. In deze editie vertelt Karin van Gorp over hoe het Taalhuis werkt en op wat voor manier zij burgers kunnen helpen.

Het taalhuis is een herkenbare, fysieke plek waar zowel allochtonen als autochtonen volwassenen beter kunnen leren lezen, schrijven, rekenen en omgaan met de computer. Ben jij, of ken jij iemand die beter wil leren spreken, lezen of schrijven? Wil je in een groepje les krijgen of liever alleen met een taalmaatje? Samen met het Taalhuis overleg je wat de mogelijkheden zijn. Het Taalhuis werkt samen met lokale partners en vrijwilligers. Samen zetten zij zich in om iedereen taal- en digivaardig te maken. Misschien wil je zelf wel taalvrijwilliger worden?

Koffie met… is een laagdrempelige reeks koffieochtenden, waar mensen elkaar ontmoeten en kennis delen. Elke keer staat een lokaal thema of een lokale gast centraal. De koffie met… in Gorinchem vindt plaats van 10.30 – 12.00 uur.

Praktische informatie
Wat: Koffie met… Het Taalhuis
Wanneer: donderdag 1 maart, 10.30 – 12.00 uur
Waar: Bibliotheek Gorinchem
Toegang: gratis | aanmelden niet nodig