Altena Experience fantastische ervaring!

SLEEUWIJK – 179 groep 8 leerlingen bezochten woensdagmiddag 7 februari de Altena Experience op het Altena College in Sleeuwijk. Tijdens de Open Dag konden de leerlingen zich inschrijven voor de Experience die het dichtst bij hun interesse ligt.

Zo was er een Experience: Sportief, Creatief, Onderzoek & Ontwerp en Wereldburger.
Elk groepje leerlingen werd begeleid door enthousiaste leerling-mentoren uit de bovenbouw, die hen van de ene naar de andere Experience brachten. Zo leerden de groep 8’ers het gebouw, de lokalen en een aantal docenten alvast een beetje kennen.
Het enthousiasme van de groep 8 leerlingen was overweldigend. De sportiviteit, creativiteit en de interesse voor wetenschap en historie spatte ervan af.

Het team Altena College kijkt terug op een zeer geslaagde en gezellige middag.
Op woensdag 7 maart (van 15.30 – 20.30 uur) en donderdag 8 maart (van 18.00 – 20.30 uur) zijn er inschrijfdagen. Meer informatie over de aanmeldingsprocedure is te vinden op de website: www.altenacollege.nl/groep 8. Rechtstreeks contact opnemen kan natuurlijk ook via e-mail info@altenacollege.nl of telefonisch op tel. 0183-302944.