Roaring Twenties bij Gorcumse Jazzclub

GORINCHEM – Zondagochtend 18 februari ontvangt Jazz Hall’72 de ‘Andors Jazz band’. Sinds 1978 richt deze mini-bigband zich op de geweldige hot dance en jazzmuziek uit de ‘Roaring Twenties’.

Vaak in de originele arrangementen uit die tijd en soms in eigen, stijlgetrouwe arrangementen. Als gebruikelijk in de beginjaren van de jazz speelt de band hoofdzakelijk akoestisch; alleen de aankondigingen en de zang zijn versterkt. In talloze tournees heeft de band opgetreden in tientallen Europese jazzclubs en volgden vele radio- en televisieopnamen.

De leden van de band zijn ervaren musici met een voorliefde voor het repertoire van legendarische orkesten uit die tijd, zoals Fletcher Henderson en Duke Ellington. Vanzelfsprekend is ook de presentatie van de band stijlgetrouw. Beleef deze zondag de jaren-20 mee tijdens dit concert bij de Gorcumse Jazzclub!
Het concert is van 11:30 tot 13:30. Theater PoGo – Podium Gorcum, Grote Haarsekade 120, 4205 VL Gorinchem. Kaarten v.a. 11:00 aan de zaal, Entrée € 11,=/ JH.donateurs € 8,50/CJP-houders € 5,00. Info via www.jazzhall72.nl en www.facebook.com/jazzhall72