Thema programma op A-FM over één Altena

ALTENA – Met de fusie van de gemeenten in Aalburg, Werkendam en Woudrichem in aantocht wil Radio A-FM de inwoners van de nieuwe Gemeente Altena graag informeren over de fusie en voorzien van alle informatie die hiermee verband houdt.

Vanaf dinsdag 13 februari gaan wij hiertoe op één tot twee keer per maand een speciaal themaprogramma ‘Onderweg naar één Altena’ maken over de fusie. Iedere maand zal in het teken staan van een bepaald thema. Zo zal op 13 februari het thema fusieproces nader worden toegelicht. Iedere maand zal het thema op verschillende manieren belicht worden.

Verder zijn in Onderweg naar één Altena vaste onderwerpen te horen, zoals de visie op de fusie en de toekomst van Altena van een politieke partij, straatinterviews met inwoners uit Altena, het laatste fusie-nieuws en diverse interviews met de prominente
spelers in het fusieproces en de nieuw te vormen gemeentelijke organisatie. Maandelijks zullen ook één of meerdere icoonprojecten nader worden toegelicht. De eerste uitzending van dit themaprogramma zal op dinsdag 13 februari tussen 18:00 en 20:00 uur te horen zijn.