Postcode Loterij ontbijt voor 268 inwoners

GIESSEN – Goed nieuws voor 268 deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met wijkcode 4283 in Giessen.

Zij hebben in de decembertrekking een Fairtrade Ontbijtbox gewonnen met daarin een selectie van eerlijke en duurzame ontbijtproducten. De ontbijtbox bevat een selectie van producten met het Fairtrade keurmerk. Dit betekent dat deze producten onder goede omstandigheden zijn gemaakt en voor een eerlijke prijs zijn gekocht bij boerenorganisaties en plantages. Op die manier kunnen boeren en arbeiders zelf werken aan een betere toekomst.

De winnaars krijgen een cadeaubon thuisgestuurd waarmee zij hun prijs kunnen afhalen. Dit kan van zaterdag 10 februari t/m zondag 25 februari 2018 bij Tuincentrum Kolbach, Veldweg 27-A in Rijswijk. De Fairtrade Ontbijtbox bevat: hagelslag, pindakaas, hazelnootpasta, rijstwafels, aardbeienjam, sinaasappelsap, thee, een katoenen shopper en speciale koffie. Want de koffie is afkomstig van boeren die deelnemen aan de Climate Academy in Kenia, een trainingsprogramma waar boeren weerbaar worden gemaakt tegen klimaatverandering.