Stichting Leergeld ontvangt 120 vrijkaarten

ALMKERK/ANDEL – De Stichting Leergeld mocht toegangskaartjes in ontvangst nemen van Service Bioscoop Hollywoud in het kader van de wensboom actie rondom haar 65-jarig bestaan.

Het doel van deze actie was het steunen van goede doelen in de regio. Iris Colet uit Andel sprak de wens uit om deze kinderen te laten genieten van een beleving in de bioscoop via de stichting. Een mooie wens om ook de kinderen die om financiële redenen letterlijk aan de zijlijn staan te laten genieten.

Regiocoördinator Joost Kant was, namens Stichting Leergeld, aanwezig om uit handen van Iris deze onder grote dank en waardering in ontvangst te nemen. Kant benadrukte nog eens hoe belangrijk het is dat alle kinderen op dezelfde startstreep beginnen en hoe geweldig de steun daarvoor dan ook ervaren wordt.