Veel verbetering voor Biesboschzwemmers

OOSTERHOUT – Twintig leden van de Biesboschzwemmers kwamen in Oosterhout aan de start van de tweede wedstrijd van het swimkick en minioren circuit. Daarnaast deden vijf zwemsters mee aan toegevoegde nummers.

De vijf dames wisten allen minimaal één persoonlijk record te zwemmen. Op de wisselslag zwommen Celine, Romée en Margonda naar nieuwe toptijden. In het tweede deel van de wedstrijd moesten de aller jongste zwemmers de 25 rug- en schoolslag zwemmen. De iets oudere zwemmers zwommen hetzelfde programma en wisten keurige tijden te noteren.

Over ongeveer zes weken hebben deze zwemmers weer een wedstrijd, maar in de tussentijd staan er voor een deel van deze groep nog andere wedstrijden op het programma te beginnen met een competitiewedstrijd in Papendrecht het komende weekend.