Inloopavond werkzaamheden Groenmarkt

GORINCHEM – In het voorjaar richt de gemeente een gedeelte van de Groenmarkt/ Achter de Kerk opnieuw in. Op donderdag 8 februari 2018 van 17.30 tot 19.30 uur houdt de gemeente een inloopavond in het stadhuis.

Tijdens deze avond kunnen geïnteresseerden de ontwerptekeningen bekijken en vragen stellen over de werkzaamheden. Een aantal bomen aan de Krijtstraat zij verwijderd en er zijn 4 plantgaten gemaakt op het gedeelte Achter de Kerk. Tijdens het graven van de plantgaten vond archeologisch onderzoek plaats.

Tussen 26 februari en 2 maart 2018 start aannemingsbedrijf C-Infra met de werkzaamheden.Gestart zal worden met het planten van de bomen, aansluitend starten de herbestratingswerkzaamheden achter ‘t Oude Stadthuys. De totale uitvoeringsperiode is ongeveer 6 weken. Dit is echter sterk afhankelijk van het weer.

Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden is de wekelijkse markt op de Grote Markt. Dit is in overleg met de marktexploitanten besloten. Zo verhinderen we het verkeer zo min mogelijk.Zijn er nog vragen? Kom dan naar de inloopavond of neem contact op met de heer E. van der Werf, telefoon: (0183) 65 96 15 of mail: e.v.d.werf@gorinchem.nl.