Derde Beursvloer Altena op De Werf

WOUDRICHEM – Op donderdag 12 april 2018 wordt de 3e Maatschappelijke Beursvloer Altena gehouden in de Werf te Woudrichem, ‘s ochtends van 9.30 tot 11.00 uur.

De Maatschappelijke Beursvloer is een evenement waarbij maatschappelijke behoeften worden verhandeld. Het gaat om vraag en aanbod van vrijwilligerswerk in de meest brede zin. Kijk eens op de website www.beursvloeraltena.nl voor mooie voorbeelden van de afgelopen jaren. Op de landelijke website www.beursvloer.com kunt u nog meer indrukken opdoen, van de fantastische matches die tussen bedrijven en het maatschappelijk veld tot stand komen.

De organisatie van Beursvloer Altena bestaat nu uit een projectteam, met o.a. drie ambtenaren van de gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem. In het kader van de a.s. gemeentelijke herindeling tot de nieuwe gemeente Altena zal deze gemeentelijke inbreng afnemen om tot een geheel zelfstandig Maatschappelijk Evenement te groeien. Graag wil Beursvloer Altena het projectteam uitbreiden met meerdere vertegenwoordigers uit het Maatschappelijk veld en het Bedrijfsleven, die ook de functie van secretaris en penningmeester kunnen invullen. Lijkt u dit een mooie uitdaging? Stuur dan een e-mail naar info@beursvloeraltena.nl.