Man uit Sleeuwijk omgekomen in België

SLEEUWIJK/DRONGEN(BE) – Een 67-jarige man uit Sleeuwijk is gisteravond 22 januari omgekomen bij een zwaar ongeval in België, nabij Drongen.

Een stomdronken Belgische automobilist reed in op een winkel van een tankstation aan de E40 richting Brussel. Twee andere Nederlanders raakten zwaargewond, maar zijn buiten levensgevaar. De bestuurder is gearresteerd en moest zijn rijbewijs direct inleveren. De bestuurder heeft de nacht in de cel doorgebracht en wordt vanmiddag voorgeleid aan de onderzoeksrechter.

De auto stond volgens ooggetuigen aan de pomp en reed om nog onbekende reden met grote snelheid in op de winkel. De chauffeur kwam er lichtgewond vanaf, maar maakte een verwarde indruk. Mensen ter plaatse meldden gisteravond al dat hij onder invloed was van alcohol en dat wordt ook door het parket bevestigd.