De Voorhof uit Andel start Psalmpjes project

ANDEL – De Voorhof (PKN) uit Andel heeft zich een missie gesteld. Van alle honderdvijftig psalmen uit de bijbel heeft men evenzoveel grafische beeldvertalingen gemaakt, welke men Psalmpjes heeft genoemd.

Zes of meer van zulke Psalmpjes vormen een eigentijdse wanddecoratie om Hollandse huizen mee op te sieren. Naar eigen keuze zijn de uitwerkingen in vier verschillende pasteltinten of op transparant populierenhout, met of zonder een liedtekst.

Deel twee van de missie is een estafette om een Psalmpje aan de wand te krijgen van huizen of kerken in minstens honderdvijftig Nederlandse plaatsen. Om dit voor elkaar te krijgen is er een speciale webwinkel opgericht. Via de website www.psalmpje.nl kan iedereen vanuit de luie stoel bestellingen plaatsen. Help ook zelf mee aan dit project van De Voorhof in Andel. In heel ons land, een Psalmpje aan de wand!