Open Dag op het Altena College in Sleeuwijk

SLEEUWIJK – Het Altena College is een christelijke scholengemeenschap voor atheneum-havo-vmbo(t). Op woensdag 24 januari 2018 organiseert de school een open dag voor de leerlingen van groep 7 en 8 van de basisscholen en hun ouders/verzorgers.

De school is gehuisvest in een modern ingericht en rustig gelegen gebouw. De christelijke identiteit is duidelijk herkenbaar in de dagelijkse omgang met elkaar, de dagopeningen, de godsdienstlessen en de speciale aandacht voor kerst en Pasen. De school heeft een open karakter, want iedereen die de identiteit van de school respecteert is welkom. Het Altena College wordt gekenmerkt door een goede onderlinge sfeer. Dat geldt voor leerlingen en personeel. Belangrijk is ook de aandacht die er is voor de individuele leerling.

Tijdens de open dag is ‘s middags de school geopend tussen 14.30 en 17.00 uur en ‘s avonds tussen 19.00 en 21.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.altenacollege.nl.