Inge Schuller beoogd lijsttrekker VVD Altena

ALTENA – Tijdens de Algemene Ledenvergadering van de VVD Altena, gehouden op donderdagavond 11 januari in Dussen, heeft het bestuur van de VVD Altena Inge Schuller gepresenteerd als beoogd lijsttrekker voor de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen.

Inge is 43 jaar en woont in de vesting van Woudrichem en heeft een breed netwerk in de kernen van Altena. Inge Schuller is nu statenlid voor de VVD in de Provinciale Staten van Noord-Brabant. Het bestuur van de VVD ziet in Inge de ideale kandidaat om de VVD als lijsttrekker te vertegenwoordigen. Haar bestuurlijke ervaring, liberale overtuiging en persoonlijke uitstraling zijn voor die keuze doorslaggevend geweest.

Inge Schuller is heel enthousiast over de uitdaging die haar door de VVD Altena geboden wordt en gaat met volle overtuiging straks de verkiezingscampagne in. Op de ledenvergadering van de VVD Altena in juni 2018 wordt de definitieve kandidatenlijst voor de verkiezingen vastgesteld. De gemeenteraadsverkiezingen in de drie Altena-gemeenten zijn op 21 november 2018.