Groepsaankoop isolatie in Gorinchem

GORINCHEM – In opdracht van de gemeente start het Regionaal Energieloket in januari 2018 met een groepsaankoop isolatie.

Door mee te doen met deze groepsaankoop profiteren bewoners van gunstige prijzen voor isolatiemaatregelen, zoals vloer- of spouwmuurisolatie. Als onafhankelijke partij heeft het Regionaal Energieloket de beste deal geselecteerd op basis van prijs, kwaliteit en afstand tot Gorinchem.

Wethouder Rijsdijk: ‘Ruim de helft van de woningen in gemeente Gorinchem is nog niet goed geïsoleerd. Dat is een gemiste kans, want goede woningisolatie zorgt voor een lagere energierekening, meer comfort en een beter klimaat. We hebben het Regionaal Energieloket opdracht gegeven voor een aankoopactie isolatie. Met deze actie willen we onze inwoners de kans geven hun huis te isoleren tegen een gunstige prijs.’

Neem voor meer informatie contact op met het Regionaal Energieloket via 088-525 4110 of groepsaankopen@regionaalenergieloket.nl.